در ادامه انواع سنگ ساختمانی رنگی مرمریت را نام خواهیم برد:
- سنگ مرمریت مشکی ( مرمریت مارشال، مشکی طلایی و … )
- سنگ مرمریت سفید (همچون مرمریت هرسین، دهبید، بیرجند و …)
- سنگ مرمریت قرمز ( مرمریت بجستان، مرمریت بوانات، مرمریت قرمز کرمان و …)
- سنگ مرمریت سبز (مرمریت سبز انارک، نایین و …)
انواع سنگ ساختمانی رنگی مرمر
سنگ مرمر از دیگر سنگ های ساختمانی می باشد که بسیار محبوب و بسیار پرطرفدار است و تنوع رنگی بالایی در آن دیده می شود که برخی از این رنگ ها بسیار خاص می باشند. این سنگ نیز با توجه به عناصر و مواد معدنی موجود در بافت خود، رنگ های متنوعی را دارا می باشد.
برای مثال هرچه وجود کربنات کلسیم در این سنگ بیشتر باشد، رنگ آن سفیدتر خواهد بود. اما وجود عناصری همچون آهن، منیزیم و آلومینیوم می تواند رنگ سنگ مرمر را تغییر دهد. اکسید آهن آبدار می تواند باعث شود رنگ مرمر به قهوه ای یا زرد تبدیل شود. اگر اکسید آهن موجود در سنگ بی آب باشد، رنگ آن قرمز و صورتی می شود.
منگنز رنگ مرمر را به رنگ های خنثی مشکی و خاکستری تبدیل خواهد کرد. وجود مواد معدنی مختلف در کنار یکدیگر می تواند سبب شود رگه های موجود در سنگ مرمر بیشتر شوند که این رگه ها گاهی زیبایی خاصی را به سنگ مرمر می بخشند.
انواع سنگ ساختمانی رنگی مرمر را در زیر نام برده ایم:
- سنگ مرمر قرمز
- سنگ مرمر صورتی
- سنگ مرمر سبز
- سنگ مرمر مشکی
- سنگ مرمر قهوه ای
- سنگ مرمر خاکستری
کاربرد سنگ های رنگی در ساختمان
سنگ ساختمانی رنگی کاربرد های مختلفی دارد. کاربرد این سنگ با توجه به نوع و کیفیت سنگ تعیین خواهد شد و نباید این موضوع فراموش شود که برای انتخاب سنگ ابتدا باید علاوه بر زیبایی به شرایط و مکان مورد استفاده از آن و سپس به ویژگی های سنگ توجه شود.
از انواع سنگ ساختمانی رنگی می توان در نمای ساختمان های کلاسیک و مدرن استفاده کرد که موجب می شود تا زیبایی آن ها چند برابر شده و حتی گاهی خیره کننده باشد.
از جمله کاربردهای دیگر سنگ ساختمانی رنگی در نمای داخلی است. معمولاً در معماری داخلی ساختمان، رنگ ها نقش ویژه ای را ایفا می کنند. به همین دلیل تنوع رنگی انواع سنگ ساختمانی رنگی دست خریداران و طراحان را در انتخاب رنگ مناسب باز می گذارد تا مطابق سلیقه خود ساختمان مورد نظر را نمایی زیبا ببخشند.